Esti invingator in fiecare zi! Asculta-ti intuitia!


invingator

Ultimul meu articol a fost scris in toamna anului trecut. Intre timp, pauza. De ce oare? Specialistii spun ca nu e bine pentru un site sa isi intrerupa postarile si sa nu mai aiba continuitate in fluxul articolelor. Pierzi cititori, unii te uita si scazi in trafic.

Mda, mult prea putin conteaza traficul pentru mine, pentru ca nu vad oamenii ca fiind niste cifre insirate intr-un tabel. Plus ca nu scriu pe site pentru profit. Scriu ca sa ajut oameni. Iar atunci cand sunt in aliniament cu mine, pot ajuta cu adevarat.

Pentru mine, fiecare suflet conteaza. Daca si o singura persoana gaseste inspiratie in ceea ce scriu, prin prisma a tot ceea ce descopar, invat si practic, este minunat! Daca nu pot scoate insa din prea plinul sufletului meu ceea ce doresc sa transmit, atunci ma adun in mine, bucatica cu bucatica si imi fac munca.

Am invatat in ultimii ani sa ma descopar si sa nu mai fug de mine. Am invatat cu greu sa imi privesc nelinistile sufletului, umbrele, sa incerc sa aduc lumina la suprafata si sa fac curat in lucruri neasezate de ani de zile. Cu totii avem partile noastre de umbra, de temeri, de incertitudine….Ce bine ar fi daca ne-am vedea maretia asa cum este ea inscrisa in celulele noastre!…In schimb traim vieti in care ne framantam in nimicuri uneori, iar alteori in situatii provocatoare.

Da, la sfarsitul anului trecut, in preajma zilei mele de nastere, am simtit ca este momentul sa port o discutie cu mine si sa imi las sufletul sa simta. E ca atunci cand stii ca mergi pe un drum si brusc, apare o intersectie si esti tentat sa continui pe drumul pe care ai venit, insa in timp ce te afli in intersectie intrezaresti o posibila imagine de pe celalalt drum. Si te tenteaza sa o iei pe acolo! Culmea! Dar ce faci cu drumul pe care deja ai mers?

Asta am incercat sa imi raspund in tot acest timp. Aveam nevoie de liniste, ragaz, pauza si doream sa stau cat mai mult in contact cu propriul meu suflet pentru ca numai acolo stiam ca voi gasi rezolvarea dilemei mele. Mi-am dat timp sa ma bucur de vacanta copiilor, de Craciun, de Anul Nou, de excursia in Oceanul Indian care mi-a adus un boost de energie si a clarificat multe dintre gandurile care stateau suspendate in mintea mea.

Deseori solutia vine cand iesim din mediul in care traim si mergem departe de cunoscutul cel de toate zilele si atunci cumva, mintea amuteste. Intreaga fiinta traieste numai in prezent si se bucura de CLIPA. Si rand pe rand vin si raspunsurile.

Este bine sa stai si singur. Este bine sa ai cat mai multe momente in care sa te conectezi cu Sinele tau prin tot ceea ce stii ca te ajuta. Pe mine personal ma ajuta mult mersul pe jos, muzica de un anumit tip(am ascultat si inca ascult cu mare bucurie in tot acest timp muzica celtica, o binecuvantare pentru inima!). Meditez. Mai apelez la scrisul intr-un caiet personal, vorbesc atunci cand sunt pregatita cu sotul meu si ii povestesc ce trairi si revelatii am avut in momentele mele de puternica conexiune cu Sursa.

Am binecuvantarea de a avea alaturi un om care ma asculta, este pe aceeasi frecventa energetica cu mine, ne completam si incingem de multe ori niste discutii profunde despre Viata, Spirit, Bucurie. Despre ce conteaza cu adevarat. Nu inventiile lumii moderne. Nu proiectii elucubrante ale mintii. Ci doar ceea ce conteaza pentru Suflet in calatoria pe care o face pe acest pamant.

Acum, am revenit.Stiu ce las in urma si stiu spre ce ma indrept. Stiu ce ma defineste si ce nu. Permanent avem nevoie de aceste discutii cu noi, pentru a ajusta din mers drumul vietii noastre. Daca e sa detest ceva mult este sa ma surprind ca traiesc pe pilot automat. De aceea munca mea cu mine insami este imensa. Obositoare uneori. Dar si cand vine cate o eliberare…este Oau!

Pentru mine anul 2020 a inceput in forta cu determinarea de a fi mult mai activa fizic decat am fost pana acum. Stiu si simt ca asta este ceea ce imi doresc sa fac de acum inainte pe langa ceea ce am oricum trecut in agenda.

M-am inscris intr-un program de fitness, yoga, nutritie, o comunitate de oameni din intreaga lume numit MY PEAK CHALLENGE. Daca esti genul activ, pus pe fapte bune, sigur gasesti aici un program motivant. Pentru ca o parte din costurile programului sunt donate unor programe caritabile.

Este pariul pe care l-am pus eu cu mine. Un nou proiect, alaturi de cel de suflet pe care deja il am aici. Vreau ca fiecare zi sa conteze, sa nu treaca la intamplare. Sa simt ca fac ceva cu adevarat valoros si pentru mine, nu doar pentru cei din jurul meu. Ani de zile am uitat de mine. Acum e altfel. Ma redescopar sub toate aspectele complexe ale fiintei mele. Readuc la lumina parti din mine de mult apuse.

Asadar, este ok sa vrei sa te aduni si sa te inchizi in carapacea ta pentru o vreme. Lumea e prea ocupata cu dramele de la tv, problemele de la job, drumuri interminable pentru a-ti tine evidenta. Iar daca prietenii cu adevarat buni te intreaba ce e cu tine de nu mai apari…stii ce sa spui. Te definesti inca o data. Iti dai voie sa te iubesti si sa te vezi intr-o noua lumina. Te vor astepta cu bucurie sa stralucesti din nou!

Acum, la final, iti spun asa: nu credeam ca a face 10 flotari poate fi atat de greu pentru mine! Ha! A fost dificil sa vad asta! Sa trag de mine si sa fac intr-o sesiune de fitness serii de flotari…Dar stii ceva? Am muscat buzele si nu m-am lasat. Am facut in acel workout 55 de flotari. Febra musculara? Din plin! Dar o simt cu bucurie si o port cu spatele drept acum.

Zi de zi traiesc cate o noua provocare in cadrul acestui program. Insa se merita din plin! Cumva, corpul meu ravnea la genul acesta de schimbare si acum o are.

E timpul de schimbare pentru fiecare dintre noi la un moment dat. Cand va veni timpul tau, profita si flutura-ti steagul de invingator cu mandrie! Pentru ca ceea ce reusesti tu, numai tu vei putea simti cu adevarat in inima! E victoria ta!

 

PS: Mi-ar placea sa imi spui parerea ta, daca ai avut vreun moment de constientizare citind articolul meu. Ce ti-ai dori sa faci nou in anul acesta? Iti astept cu drag parerea la email virginia@bucuriiesentiale.ro

 

 

 

Please follow and like us:
20