Cum iti ridici starea de spirit intr-o zi ploioasa


starea de spirit

Bine v-am regasit intr-o zi ploioasa, dragii mei!

Primavara a inceput cu ploi in toata tara, iar acest lucru unora dintre noi ne strica starea sufleteasca, facandu-ne mai posaci sau chiar nervosi.

Cum este sa te scoli dimineata si sa vezi cerul intunecat, plin de nori de ploaie si sa stii ca te asteapta in fata o zi plina de munca? Sau cum este sa iti planifici o iesire la iarba verde si sa vezi ca planurile iti sunt date peste cap? Oamenii care traiesc in marile orase nu mai stiu sa aprecieze binecuvantarea oferita de ploaie.

Am uitat sa mai privim cu recunostinta catre aceste fenomene naturale firesti, intelegandu-le rostul. Starea noastra de spirit se schimba numai daca incepe sa ploua si stim ca avem de dus copii la scoala, de strabatut intregul oras care paralizeaza total cand apare ploaia.

Pentru oamenii stresati din orase, pentru cei ce simt ca fac fata cu greu provocarilor unei zile, am ales astazi un blend de difuzat care le va ridica starea de spirit. Ceilalti care inca se bucura cand vad stropi de ploaie si simt cum aceasta vine sa spele si sa curete strazi, case, orase pot folosi de asemenea acest blend. El nu face decat sa bucure suflete!

starea de spirit

 

Cum ne schimba uleiurile esentiale starea de spirit

Uleiuile de Portocala salbatica, Menta, Citrus Bliss si Elevation ne ajuta sa ne ridicam starea de spirit in orice situatie in care ne simtim coplesiti. Sau lipsiti de vlaga, fara energie, chiar si tristi.

Citrus Bliss are in componenta sa uleiurile obtinute din coaja urmatoarelor citrice: Portocala salbatica, Grapefruit, Lamaie, Mandarina, Lime, Bergamota, Clementina la care se adauga absolut din pastaia de Vanilie.

Citrus Bliss imbunatateste starea de spirit: te ajuta cand esti nesigur si nu te mai motiveaza nimic. El are efect de improspatare, invigorare. Este relaxant in perioadele stresante.

Elevation are in compozitia sa ulei esential de lavandina, coaja de mandarina, elemi, mirt lamaios, roinita, ylang ylang, osmantus, arbore de santal.

Elevation are proprietatea de a ne energiza, ne imbunatateste starea de spirit: te ajuta cand simti ca esti intr-o situatie disperata. Poate fi folosit si ca parfum si poate fi folosit in cazuri de depresie sau neliniste datorata oboselii.

Please follow and like us:
20