Cum te pot ajuta uleiurile esentiale pure?


uleiurile esentiale pure

De cand au intrat in viata mea uleiurile esentiale pure, am stiut ca nu voi renunta niciodata la ele. Am in fiecare zi atat de multe beneficii de pe urma folosirii lor incat am simtit ca misiunea mea este de a veni in sprijinul tau si de a-ti arata ca poti gasi solutii la lucrurile care nu iti plac cum decurg in viata ta.

Sigur, te poti intreba acum cand nu stii prea multe despre ele: oare cum pot ajunge si eu sa cunosc mai multe? Sa pot sa le aplic corect, sa beneficiez la maxim de calitatile lor terapeutice?

uleiuri esentiale pure

Exista o multitudine de modalitati prin care poti afla ce pot face uleiurile esentiale si cum te pot ele sprijini. Pe internet poti gasi nenumarate carti de aromaterapie scrise de doctori de prestigiu din domeniu. Poti cerceta informatiile oferite de aromaterapeuti pe paginile site-urilor lor.

Sau poti participa la workshopuri care se desfasoara in zona in care locuiesti. In genul acesta de intalniri se produc in inimi schimbari majore. Perceptia se modifica pentru ca intelegi cat de mult vin in sprijinul tau aceste esente pure.

Le poti simti mirosul, le poti testa pe pielea ta, poti pune intrebari despre ele si poti afla ceea ce nu stiai ca nu stii. Informatii care iti schimba viata. De tine depinde daca vei tine cont de mesajul primit. Pentru ca aceste mesaje nu ajung la tine intamplator! Esenta ta divina iti ofera solutiile de care ai nevoie, altfel nu te-ai fi intersectat cu mesajul meu, aici si acum!

Uleiurile esentiale sunt mesageri trimisi de natura sa ne sustina corpul fizic, pe cel spiritual si cel emotional. Actioneaza in cele mai subtile modalitati astfel incat sa ajungem la echilibru.

Cauti solutii sa elimini disconfortul in care traiesti de o perioada de timp? Te-ai saturat de lumea artificiala si doresti sa traiesti cat mai natural, urmand principiile naturii?

Stii tu…putem alege: plastic, conservanti, toxine pentru ca asa traieste toata lumea in jurul nostru sau putem opta pentru organic, fibre naturale, apa pura, uleiuri esentiale pure, nealterate cu solventi si aditivi. Este in final despre a invata sa traim constient fiecare zi a vietii noastre!

Ce alegi? Fa acum primul pas si vei gasi raspunsurile pe care le cauti!

Te invit la workshopul meu „Magia uleiurilor esentiale pure”

In urma articolelor pe care le scriu pe bucuriiesentiale.ro si a intrebarilor primite de la cititori am decis sa incep o serie de workshopuri despre uleiurile esentiale pure. Foarte multe persoane doresc sa gaseasca alternative la optiunile de zi cu zi.

Proaspete mamici satule de chimicalele din comert, de medicamentele pentru bebelusi si copii pline de efecte adverse. Femei care isi iau in propriile maini viata si refuza ceea ce societatea de consum ofera. Ele doresc calitate!

Oameni care cauta, cerceteaza, se informeaza temeinic pentru a alege ceea ce este mai bun pentru ei si familia lor. Stiu ca si tu faci parte dintre ei pentru ca altfel nu ai fi aici sa citesti aceste randuri.

Te invit sa vii alaturi de mine intr-o serie de workshopuri dedicate cunoasterii uleiurilor esentiale pure!

Vei pleca imbogatita de informatie de calitate si te atentionez ca e posibil ca de a doua zi, viata ta sa se schimbe.

Momentul cheie cand iei o decizie importanta pentru viata ta iti poate schimba cursul intregii existente! La mine asa s-a intamplat, sunt dovada clara a unui destin schimbat in urma unei decizii intelepte cand inima si mintea si-au dat mana si m-au dus spre omul care sunt astazi!

uleiuri esentiale workshop

JOI 18 OCTOMBRIE 2018, ORA 18.30 te invit in Bucuresti, strada Stefan Mihaileanu nr 7, sector 2 la workshopul „Magia uleiurilor esentiale pure”.

Participarea este GRATUITA! Inscrierea se face la email virginia@bucuriiesentiale.ro cu specificarea numelui si a numarului de telefon de contact.

Locurile sunt LIMITATE( maxim 8!). Participantii vor primi o surpriza aromata preparata de mine cu mare drag! 🙂

Detalii mai multe despre eveniment gasesti AICI.

 

Te astept cu inima deschisa sa intri intr-un univers minunat ce iti poate aduce raspunsurile pe care le cauti!

Cu drag,

Virginia Sulica

Essential Oil Educator

Please follow and like us:
20