Imunitate puternica cu uleiurile esentiale


uleiuri toamna

Pe masura ce vremea de afara se inrautateste si frigul isi face simtita prezenta tot mai mult, dorim sa beneficiem de o imunitate puternica pentru o perioada cat mai lunga de timp. In aceasta perioada a anului incepem sa stam mai mult prin casa si sa petrecem timp de calitate alaturi de prieteni si familie. Sarbatorile se apropie si multi dintre noi se concentreaza deja pe aspectele practice ale lunii decembrie.

imunitate uleiuri esentiale

Cu toate acestea, toamna are farmecul ei iar in articolul de astazi va propun sa ne lasam imbratisati de aromele ei specifice. Ne propunem sa descoperim bucuria difuzarii uleiurilor esentiale alaturi de o ceasca de ceai cald.

Va sfatuiesc din inima sa renuntati la lumanarile parfumate, spary-uri frumos mirositoare sau potpourri-urile pline de culori si arome pentru ca acestea sunt pline de substante toxice, aditivi daunatori sanatatii.

Putem in schimb sa luam frunze si flori uscate din natura si sa le aducem acasa, sa le picuram cativa stropi de ulei esential de calitate si sa ne bucuram de mirosurile naturale.

imunitate uleiuri

Uleiurile esentiale nu doar creeaza mirosuri uimitor de atragatoare, dar pot, de asemenea, sa va sustina si sa va protejeze sistemul imunitar, mai ales atunci cand afectiunile specifice sezonului rece incep sa apara. Multe uleiuri pot contribui in mod natural la purificarea aerului pe care il respiram, in timp ce sustinem simultan corpurile noastre din interior si din exterior.

Sa facem tot ce putem pentru a ne proteja pe noi insine si familiile noastre de toxine, difuzand in mediul inconjurator din casa amestecuri de uleiuri de buna calitate.

Va prezint asadar cateva combinatii de uleiuri esentiale tocmai bune de difuzat atat acasa cat si la locul de munca. Ne vor face zilele mult mai frumoase si mai aromate!

 

Blend pentru calmare si purificarea aerului

In aceasta combinatie de uleiuri esentiale vom beneficia de puterea de curatare a Arborelui de ceai(Melaleuca) si a Lamaii, impreuna cu natura calmanta si de sustinere a Lavandei. Aceasta este o combinatie perfecta pentru purificarea aerului din incaperi in aceasta toamna!
2 picaturi de ulei esential de Lavanda
3 picaturi de ulei esential de Lamaie
3 picaturi de ulei esential de Melaleuca
1) Se pun picaturile in aromadifuzor si se difuzeaza pe parcursul zilei.
2) Bucurati-va de aromele difuzate in incapere. Traiti in momentul prezent si multumiti mamei natura pentru aceste daruri minunate aduse in casa voastra 🙂

Blend pentru imunitate

2 picaturi de ulei esential de Melaleuca
2 picaturi de ulei esential de Lamaie
2 picaturi de ulei esential de Tamaie
1 picatura de ulei esential de Cuisoare
1) Se adauga uleiurile esentiale in aromadifuzor impreuna cu cantitatea de apa corespunzatoare acestuia.
2) Se difuzeaza in incaperea in care sunteti pentru o jumatate de ora, se face o pauza de cateva ore apoi se reia procesul.

Va doresc sa va bucurati de aceasta toamna profitand de puterea vindecatoare a uleiurilor esentiale, de fructele si legumele specifice acestei perioade, de multitudinea de culori si arome prezente in piete.

Doriti sa aflati mai multe despre uleiurile esentiale terapeutice? Putem discuta despre nevoile voastre si despre cum puteti ajunge sa cunoasteti si mai multe despre ele! Contactati-ma si va pot ghida sa descoperiti lumea lor fantastica! Puterea este in mainile voastre! 🙂

uleiuri

Disclaimer: informatiile furnizate pe acest site sunt doar pentru scopuri informationale. Informatiile prezentate sunt rezultatul experientei personale sau sunt cele ale autorilor articolelor preluate si traduse prin intermediul acestui site. Cu toate acestea, aceste informatii NU sunt destinate sa inlocuiasca sfaturile furnizate de medicul dumneavoastra sau de catre un alt specialist in domeniul sanatatii. Nu utilizati informatiile furnizate pe acest site pentru a diagnostica sau a trata o problema de sanatate sau o boala. Daca aveti sau suspectati ca aveti o problema medicala, contactati imediat medicul dumneavoastra.

Please follow and like us:
20