Povestea Bucuriilor Esentiale


 

BucuriiEsentiale.ro este un blog personal care s-a nascut intr-o vara frumoasa a anului 2017. Eu, Virginia sunt creatorul acestei pagini si tot ce vei gasi aici face parte din experienta mea de viata, din descoperirile mele dupa ani de cautari si incercari de a gasi raspunsuri legate de domeniile ce ma preocupau.

Dintotdeauna am fost atrasa de natura si plante, iubesc tot ce tine de energia pamantului, a vantului, aerului, apei. Ma preocupa tehnicile stravechi de conservare a energiei vietii, de vindecare pe baza de plante. Iubesc si practic aromaterapia.

De-a lungul timpului am consiliat o multime de suflete si automat intr-o zi s-a nascut in mine ideea de a crea un loc public unde sa scriu despre ceea ce stiu, ceea ce am experimentat si traiesc si descopar zi de zi.

Am fost incurajata pe aceasta directie de multe suflete mai ales tinand cont de faptul ca ador sa scriu si am o multime de notite stranse de-a lungul anilor despre modalitati de echilibrare energetica, despre plante, remedii.

Pictez din pura placere si fotografiez cu mare bucurie fotografie de peisaj si detalii de natura.

BucuriiEsentiale.ro este locul unde vei putea gasi inspiratie pentru a crea o atmosfera hygge la tine acasa, unde inveti cum sa traiesti constient observand tot ceea ce te inconjoara. Inveti sa iti observi emotiile si sa le intelegi. Inveti sa te iubesti si sa lasi judecta la o parte.

Iti decorezi sufletul si ti-l porti cu bucurie in lume, oferind lumii tot ce ai tu mai bun in tine.

Inveti sa traiesti aici in comuniune cu natura, sa inspiri alte suflete si sa protejezi plantele, locurile pe unde calci.

Bine ai venit in universul meu, un univers bogat de unde vei pleca de fiecare data imbogatit in suflet, cu zambet pe fata si inima usoara si senina!

Stii ca viata ta este despre iubire, da? Si multiplele ei fatete pe care le imbraca.

Iti intind mana! Strange-ma de ea si hai alaturi de mine in universul fascinant pe care il poti descoperi incepand de astazi!

Cu bucurie iti salut sufletul frumos!

Virginia

PS: Alatura-te comunitatii Bucurii Esentiale dand Like pe Facebook paginii Bucurii Esentiale cu Virginia Sulica.