Timp pentru toate


timp

Suflete drag, bine te-am gasit si regasit la inceput de an 2022! Ultima oara cand ti-am scris aici, a fost fix acum 1 an timp in care am trait viata. Viata intr-o lume dezorientata dar si revolutionata. Intr-o lume divizata dar si unita in acelasi timp.

De ce mi-am luat aceasta pauza de a fi prezenta aici? Da, cei care ma urmareau si imi citeau articolele ma intrebau pe email despre planurile mele si ce mai pun la cale. Insa vine un timp in viata fiecarui om cand este bine sa se opreasca si sa isi caute directia. Eu cam stateam cu busola in mana, ea arata o directie insa mintea mea ma dorea pe o cu totul alta.

Tie oare nu ti s-a intamplat sa fii manat de cele mai marete dorinte, planuri si totusi sa nu mergi pe acel drum pentru ca ai altceva mai important de facut? Daca e sa fi invatat ceva in acest an este sa ma las purtata. Sa fiu in FLOW. Nimic nu e mai greu decat sa mergi contra curentului si sa speri sa reusesti.

Anul ce a trecut a fost despre a-mi da voie sa fiu cat mai aproape de familie, de fetele mele, de mine si pasiunile mele, de a reinventa relatia mea cu sotul meu si a o face mai buna decat oricum era , de a construi o relatie cu banii prin educatie financiara, de a ma baga in domenii care pana atunci mi-au fost straine.

Cum sunt o impatimita a invatarii bineinteles ca am parcurs si niste cursuri pe care le doream de ani de zile si inca sunt in proces de integrare si aplicare a informatiilor dobandite. Theta Healing si NLP au fost dominantele mele in acest an. Si nu exagerez cand spun ca intreaga mea fiinta a fost rascolita si pusa la treaba in procesele acestor doua tehnici.

Am descoperit foarte multe credinte limitative care imi erau impregnate in subconstient. Am reusit sa le scot si sa le inlocuiesc cu altele productive si constructive. Dar acesta e un proces continuu de munca personala care sincer, nu se termina. Pentru ca viata vine mereu si iti scoate in cale oameni, situatii care sa te puna sa vezi blocajele, sa vezi unde mai ai de lucrat. Si bineinteles, mai am de lucrat la mine. Dar imi place! E ca o activitate de infrumusetate interioara…

Dar ce aduce anul 2022 in planurile mele? O comunicare continua cu tine. Iti ofer tot ce stiu eu mai bine, idei despre cum sa iti faci o viata mai usoara, relaxata, sa inveti sa traiesti cat mai mult cu zambetul pe buze, sa iti arati latura feminina si sa o pretuiesti. O sa vin catre tine si cu retete diverse de stare de bine. Bine emotional, fizic, culinar, cate si mai cate. Pentru ca da, mi-a trebuit ceva timp sa ma adun insa acum m-am intors pe site si raman alaturi de tine.

Reactiile voastre la articolele mele trecute mi-au umplut inima de bucurie si va multumesc cu recunostinta maxima pentru aceste aprecieri! Simt ca pot astfel sa va daruiesc o bucatica din ceea ce sunt eu. Si o fac cu mare drag de fiecare data!

Sa avem un an 2022 fantastic, pentru ca asa cum ni-l facem noi la nivel personal va conta cel mai mult!

Pupici,

Virginia

Please follow and like us:
20